Νεα

επιστροφή

Μοιραστείτε το άρθρο

WORKSHOP - Riot Studios at Pagrati - Αθήνα, 26/9-4/10

Στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου καθώς και στις 2, 3 & 4 Οκτωβρίου θα βρίσκομαι στην Αθήνα για δύο κύκλους εργαστηρίων που θα φιλοξενηθούν στο Παγκράτι στα Riot Studios at Pagrati .

Στα εργαστήρια θα ασχοληθούμε με τους διαφορετικούς τρόπους που μπορούμε να προσεγγίσουμε και να αναπτύξουμε ένα κομμάτι. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν γνωστές συνθέσεις οι οποίες θα ενορχηστρωθούν τις ημέρες του κάθε εργαστηρίου. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, θα μπορέσουμε να ακούσουμε πώς ο διαφορετικός συνδυασμός των οργάνων και ο τρόπος έκφρασής τους μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς όλων των οργάνων και προϋπόθεση για την συμμετοχή τους είναι η γνώση ανάγνωσης παρτιτούρας.

Λόγω της πανδημίας, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Θα δημιουργηθούν ολιγομελείς ομάδες τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε στο inbox της σελίδας των Riot Studios στο Facebook:  Riot Studios at Pagrati .

 

Μπάμπης Παπαδόπουλος


top